Benvenuto - Calabria



Vinařství Benvenuto vzniklo díky podnikavosti Giovanniho Benvenuta, který se přestěhoval z Abruzza do Kalábrie, do města Francavilla Angitola, a splnil si svůj sen vytvořit vinařství využitím potenciálu pozemků, které patřily jeho dědečkovi z otcovy strany. Neustálé úsilí a zdokonalování agronomických a enologických technik umožnily Cantine Benvenuto vyniknout kvalitní produkcí, která respektuje a nově interpretuje přírodní a kulturní charakteristiky tohoto regionu.
Od pěstování až po výrobu vína sledují Cantine Benvenuto jeden hlavní cíl: ochranu přírody. S cílem podpořit hodnotu regionu a respektovat přirozený rytmus přírody soustředí vinařství svou péči na původní vinice a využívá techniky ekologického zemědělství, po kterých následuje tradiční ruční sklizeň do bedýnek. Produkuje vína s výraznou osobností, která v lahvi uchovávají kousek svého původu. Mezi specializace vinařství patří Zibibbo, Malvasia, Greco Nero a Magliocco – odrůdy, které se v tomto regionu po staletí vyjadřují intenzivními a jedinečnými chutěmi.

0
    0
    Nákupní koš
    Prázdný košNávrat do obchodu